SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kaşüstü yaza hazır mı?

Kaşüstü yaza hazır mı?

20 Nisan 2018 Cuma - 07:00








Adı turizmle özdeşleşen Kaşüstü için vatandaş soruyor: Kaşüstü sahipsiz mi? Yıllardan beri yaşadığı trafik sorununu çözmek için kollarını sıvayanlar ortada yok. Yerleşimdeki bozukluğu geçtik, yol sorunu yüzünden çekim merkezi olma özelliğini kaybetmek üzere. Trabzon’daki arkadaşların turizm derdi olmadığı için yolun nasıl şekil alacağı muamma.

Gelişmiş ülkelerde bir proje hayata geçirilirken bununla ilgili bilgilendirme yapılır ve herkes neyin nasıl yapılacağını bilir. Yani herkes bilgi almak için birbirine soru sormaz. Sağlıklı sağlıksız bilgilerin havada uçuştuğu bu günlerde bizim de kulağımıza gelen bazı bilgiler var. Gelen istihbarata göre, ödenek gelmediği için işi alan firma işi başka bir firmaya devretmek zorunda kaldı. Yeni firma da işleri yeni devraldığından iş yeniden başlıyor diyebiliriz. Yaz sezonunun gelmesine ramak kala böyle hayati önem taşıyan bir konunun hafife alınmasını anlamak mümkün değil.

Oldukça tehlikeli bir hal alan Şana yolunda bir emniyet görevlisinin hayatını kaybettiğini de göz ardı etmeyelim lütfen. Başka canlar gitmemesi için bu yolun süratle yapılması şart.

Moloz'daki uçan yolu ivedi şekilde hayata geçiren iradenin bu yolu da aynı önemde takip etmesi gerekmez mi?

Öyle iyi işleri kendi üzerine alıp, kötü işleri 'benim alanıma girmiyor' diyerek topu taca atanların vicdanına sesleniyorum. Lütfen ama lütfen elinizi taşın altına koyun ve yolun bitmesi için tüm gücünüzü kullanın.


Birçok esnaf perişan durumda. İşini kaybetmekle karşı karşıya kalmış durumda. Mahalle sakinleri evlerine bin bir güçlükle gidiyor. Yeni gelmeye başlayan turistler bile yoldan dolayı Şana’dan başka yerleri tercih ediyor.

Bakın da Şana'ya yapılan onca yatırımı bir yola sebep çöp yapın!

Minibüsler değişiyor mu?

Birçok vatandaşın kullanılan minibüslerin temizliğiyle ilgili şikayetleri vardı. Yetkililerin bu konuyla alakalı çalışmalar ve uyarılar yapmalarına rağmen pek fazla başarılı oldukları söylenemez. Ama bu uyarımızdan ötürü bundan sonra bu konu hakkında ciddi tedbirler alacaklarını söyleyen yetkililerden bir de müjde aldık. Aldığımız habere göre dolmuşlar değişecek. Hadi bakalım Trabzon artık hangi dolmuşlara binecek!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap