SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Maaşları ödedin mi başkan?

Maaşları ödedin mi başkan?

15 Ocak 2019 Salı - 09:29








Giresun’un Tirebolu ilçesinde belediye başkanının maaşa bağladığı kişilerin AK Parti’nin kadın kolları başkanı ve ilçe başkanını sekreteri olduğu ortaya çıktı. İlçede bomba etkisi yaratan bu haberimizin ardından yaşanacak gelişmeleri ilçe halkı merakla bekliyor.

AK Parti ilçe başkanı himayesinde çalıştırdığı personele kendi kasasından maaş verme yerine, belediyenin kasasından ödeme yapması ne kadar etik ve doğru diye sormak gerek. Evine aş götürmek için iş arayan milyonlar var iken, yandaşlara bu imkanları sunmanın adı tüpdüz haksızlık ve millete saygısızlıktır.

Belediye olarak topla milletten parayı sonrasında da seçildiğin partinin çalışanına maaş olarak öde. Yetmezmiş gibi yine milletin parasını partinin kadın kolları başkanını da maaşa bağla oda her takır takır milletin belediyeye ödediği paralardan maaşını alsın. Bu da hangi vicdana sığar diye sormak gerekir. Diyeceksiniz ki onların işe girme hakkı yok mu var, ancak belediye birimlerinde çalışmak koşulu ile.

Durun bitmedi, dün ihbar hattımıza gelen bilgi ise işin vahametini daha da gözler önüne serdi.Tirebolu belediye başkanı AK Parti kadın kollarını ve partinin sekreterini maaşa bağlama yolunu buluyor da aşlardır maaş alamayan belediye çalışanlarının alın terlerini ödeme yolunu neden bulmuyor diye de sormak gerekir.

AKÇAABAT AK PARTİ


AK Parti’nin Akçaabat belediye başkan adayı açıklandı, kıyamet koptu. Adayın geçmin dönemdeki sosyal paylaşımları ortalığa saçıldı. Hal böyle iken adayın arkasında kimler var diye herkes merak ediyor demiştim.

Yaşanan gelişmeler ışığında Osman Nuri Ekim’in aday gösterilmesinin ardında mevcut belediye başkanı Şefik Türkmen olduğu söylendi. Daha da ileri gidilerek Ekim’in Türkmen’in akrabası olduğu iddia edildi. İnsanın Şefik başkan sen neymişsin diyesi geliyor.

Bir ilçenin belediye başkanını belirlemek için bunca adaya boy gösterten parti, o ki Türkmen’in dediğini yapacaktı, başından işi kotarıp, aday aday olanlara siz nefesinizi tüketmeyin aday belli denilebilirdi.

Akçaabat adayının arkasındaki isimler zaman içerisinde ortaya elbette çıkacaktır. Ancak işin bundan sonraki bölümünde yaşanacak gelişmeler önemli. 31 Mart 2019 seçimlerine bu tespitin nasıl yansıyacağı önemli. Şimdiden Akçaabat’ta seçim yarışında heyecanlı ve zor bir maraton yaşanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap