SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > MUHALEFETiOLMAYAN TEK iL RiZE! (2)

MUHALEFETiOLMAYAN TEK iL RiZE! (2)

24 Mayıs 2018 Perşembe - 05:32








Evet, AK Parti’nin 3 adayının 2’si ağır top biri tıfıl. 3 – 0 olur mu? Büyük olasılıkla olur. Zaten Cumhurbaşkanı’nın memleketinde sonuç 2 – 1 olursa Türkiye genelini, AK Parti’nin düşen oylarını ben düşünemiyorum. Şimdi gelelim 2 – 1 nasıl olur sorusuna. Diğer partilere bakmaya gerek yok, Rize’de AK Parti dışından bir vekil çıkarma durumu sadece CHP’ye ait. Rizespor eski yöneticisi aynı zamanda spor hukuk avukatı Remzi Kazmaz, Rize CHP Adayı.

Remzi bey Bodrum’da rahatını bozdu ve memleketi Rize’ye gelerek aday oldu. Kendisi sporu çok iyi bilen birisidir. İlk yapması gereken şey Rize amatör futbol sahasını derinden işlemek olmalıdır. Orada en az 20 bin oy var. Cumhurbaşkanı ve spor bakanının olduğu bir ilde merkez amatör futbol sahasının olamayışı büyük eksiklik ve CHP Adayı Kazmaz bu seçimde bunun üstüne giderse mükâfatını alır diye düşünüyorum.

Sonuç olarak en başta yazdığım gibi Rize, Türkiye’de muhalefeti olmayan tek il konumunda. Bu seçim sonrası da fazla bir şey değişmeyecek ama AK Parti’ye olan tepkiler de az değil. Cumhurbaşkanlığı seçiminde birçok Rizeli çok sevdiği Tayyip Erdoğan’a oy verecek ama genel seçimlerde yıllarca çok kırgın olan ve kullanıldıklarını düşünen binlerce Rizeli ise tepkili. Buradan uyarması benden, gerisi seçim startını veren AK Parti’nin vekil adaylarına kaldı. Seçim çalışmaları sırasında bundan önce Fadime teyzeye, Dursun Ali amcaya iyi dokunmuştular kazanmıştılar, bakalım bu seçimde de aynı dokunuşlar olacak mı?

Bana göre siyaset tek ayak üstüne 40 yalan söyleyebilme sanatıdır ve bir söylediğini ertesi gün inkar edebilmesi icrasıdır..! Bu işi kim iyi yapıyorsa benim gönlümde en iyi siyasetçi odur!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap