SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rahat futbol!

Rahat futbol!

14 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:30








Trabzonspor dün sahada ilk kez rahat bir futbol sergiledi. Taraftarlar ilk kez bir maçı izlerken ıstırap yaşamadı.

Burak’ın olmadığı maçta taraftar golü kimle bulacağız dese de açıkça görüldü ki Burak’sız da Trabzonspor gol atabiliyor, maç kazanabiliyor.

Bunu herkes anladı, idrak etti ama Rıza Çalımbay ne yazık ki anlayamıyor. Çalımbay halen genç isimlere fırsat vermemek için elinden geleni yapıyor. Sonu gelmiş bir ligde halen genç isimlere forma vermiyorsa Çalımbay’ın teknik adamlığından ben şüphe duyarım.

Her ne olursa olsun, kazanmak güzeldi. Trabzonspor sezonun da bitecek olması ile derin bir nefes alacak ve yeni sezon için yol haritası çizecek. Bu yol haritasında gençlere daha çok güvenilmeli.

Çünkü Trabzonspor’un kurtuluşu gençlerden geçiyor. Kadro yapılanmasında bu çağrımıza kulak verilmeli. Yoksa, gelecek yıl da bu yıldan çok farklı olmaz.

Bu yüzden iyi düşünülüp karar verilmeli. Bu takım ancak ortak akıl ile düzlüğe çıkar. Ortak akılda buluşup yeni sezon planlanması yapılmalı ve özlediğimiz Trabzonspor geri getirilmeli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap