SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > RIZA HOCANIN TOKADINI YEDİK

RIZA HOCANIN TOKADINI YEDİK

17 Nisan 2018 Salı - 08:05








Yeni yönetimiyle ilk maçına çıkan Trabzonspor, ateş çemberindeki Osmanlsıpor ile yaptığı maça golcüsü Burak Yılmaz’dan yoksun başladı. Oyunun ilk dakikalarında üst üste bulduğu gollerle rakibi Osmanlıspor’u motive erozyonuna uğratmış gözükse de iki takım birbirlerine futbol adına üst seviyede üstünlük sağlayan takımlar olarak görünmedi. 2-0’dan sonra oyunun ritmini az da olsa yükseltmek adına çaba gösteren Osmanlıspor iki pozisyon bulsa da kaleci Onur bu pozisyonlarda gole izin vermeyen tek etkendi.

Osmanlıspor oyunda dengeyi sağlamak için çok adamla Trabzonspor sahasına gelirken arkada bıraktığı boşlukları Trabzonspor yerli yerinde kullanabilseydi ilk 45 dakika sonunda daha farklı bir sonuçla soyunma odasına gidebilirdi desek de olmadı.

Devre arası olmuşken yeni yönetimin bence ilk aşamada kalacak ve gidecek futbolcularla bir an önce konuşması önem arz eder. Mademki bu kadro ile mücadele edeceğiz, tek taraflı feshedilen teknik adam ve futbolcuların maliyetleri ortadadır. Hiçbir futbolcuyu düşüncesinden öte eleştiremem. Lakin Trabzonspor’un içinde bulunduğu durum futbolcuya kendi açısından daha doğrusu beklentilerine cevap verilmiyorsa, futbolcu kendi arzusuna göre görev alıp görev almayacaksa tez elden uzlaşma ortamıyla çift taraflı mukavelesini feshi Trabzonspor için bir elzemdir. Yeni yapılanmaya buradan başlanmalıdır. Zira hangi futbolcu olursa olsun asl'olan forması temsil edilen Trabzonspor’dur. Gerisi siyasetin dizaynıdır. Hep beraber hatta Özkan hocamızla beraber izleyip göreceğiz.

İkinci yarıya farklı başlayan Osmanlıspor'da Musa'nın şutunda kaleci Onur’un yapacağı bir şey yoktu. Osmanlıspor 2-1’i yakalarken bir de umutlarını hissedecek bu golle beraber takım birlikteliğini sağladı. Yine bu anlarda Trabzonspor da kaçırdı. İki takım da birbirine kendi oyunlarını kabul ettiremese de Trabzonspor Rodallega ile 3-1’i yakalayınca oyunun şeklini de değiştirmeyi başardı. Başardı başarmasına da durum 3-2 iken dakika 72., dakika 74 yine kaleci Onur pasaporta izin vermedi. Hakem döndü, Rıza hoca tersine döndü, yapılan değişiklikler sonucunda 3-3’le maçı bitirdik. Şurası önemlidir ki Osmanlıspor’a Osmanlı tokadı attık derken maç bitti, Onur sedyede dışarı çıkıyor. Yani Trabzonspor Rıza hocanın tokadını yemiştir. Bence yönetim önce Rıza hoca ile konuşmalıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap