SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ŞAMPi..!

ŞAMPi..!

15 Nisan 2018 Pazar - 07:55








Bazı maçlarda iyi oynarsın ama bir türlü istediğini alamazsın. Ligin son düzlüğüne girildiğinde Rizespor, Denizlispor deplasman maçında bence çok kaçırdı ama maç sonunda bir puana tav oldu.

İbrahim hoca Denizlispor maçına kontrollü bir kadro çıkardı, bir o kadar da kontrollü bir futbol oynattı. Abdullah’ın yerine oynayan Koray bu maçta kaybedilen iki puanın anahtarı konumunda. Öğlen saati aşırı sıcak altında iki takım ilk devre ortaya koydukları boşa futbolla taraftarları uyuttu diyebiliriz.

Bu devre bizim adımıza Süleyman ve Galip iki net pozisyonda topu Beydağları tarafında yer alan kaleye üstten dışarı atarken, ev sahibi Denizli takımı adına saha içinde olmayan çırpınış, saha dışında teknik adamları Fatih Tekke tarafından çok daha fazlası yapıldı.

Yeşil - mavili takım ikinci devre neredeyse tek kale oynadı diyebiliriz. Bu kadar yan pas yapıp, bu kadar sağlı sollu ceza sahasına yaptığın ortalardan bu kadar ağır defans oyuncularını bu kadar kaliteli forvet nasıl geçemedi valla ben de o sıcağın altında şaşırdım kaldım. Özellikle son haftaların formda oyuncusu Vedat Muriqi her topu istedi, aldı, indirdi, vurdu ama o da dün Denizli’de şanssızdı.

Maç boyunca kafamdan geçirmedim değil, hani iki teknik adama maç öncesi 'sahaya çıkmayın, alın size bir puan' hesabı aklımdan geçti. Biz oynar gibi görünüyoruz ama atak sonlandırmada yokları oynuyoruz. Denizli takımı ateş içinde, sahada gücü yok, diğer yandan kontrollü elden bırakmayan İbrahim hoca. Bu tip maçlarda kör kurşuna kurban gidersin hesabı altında az kalsın son dakikada İsmail Odabaşı ile mutlak gol pozisyonu yakaladılar ama bu kez de şans bizim yanımızda yer aldı.


Hülasa kelam iç sahada senin direkt rakiplerin olan Ümraniye ve Ankaragücü’nü mağlup ederek ekmeğine afyon kaymağı süren Horoz, sana karşı fazla kanat açamadı ama sen de bir türlü Atmacalığını gösterip üç puanlık pastanın bir dilimine tav oldun ve maç bitti. Ligin son haftasında zirvede yer alan üç takım arasında puan farkı korundu ve Çaykur Rizespor artık şampi... kelimesini yazmaya başlayalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap