SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Şampiyon 3 puanla veda etti!

Şampiyon 3 puanla veda etti!

06 Mayıs 2018 Pazar - 07:00








Geçen hafta İstanbul'da Ümraniyespor karşısında aldığı galibiyete ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu gurbette resmen ilan eden Çaykur Rizespor, son hafta evinde konuk ettiği Gazişehir takımını mağlup ederek lige üç puanla veda etti.

Gelin gibi süslenen Çaykur Didi Stadyumu'nda Rizeli taraftarlar şampiyon takımlarını son maçta bir kez daha yalnız bırakarak beni hayal kırıklığına uğrattılar. Bugün Rize'nin en mutlu günü ve tribünlerde en az yarı yarıya boş koltuk var.

Gelenlere bir şey demiyorum ama düğün gününe gelmeyenlerin bundan sonra bu takım için fazla konuşmaya hakları yok.

İki takım arasında oynanan formalite maçta Rizespor'un şampiyon teknik adamı İbrahim Üzülmez ligde fazla forma şansı vermediği bazı isimleri sahaya sürerek giderayak onların da gönlünü aldı diyebiliriz ama bana göre bu kadro içinde yer alan birçok oyuncu bırakın Süper Lig'de boy göstermeyi satışa sunsan bu isimleri letgo bile kabul etmez.

Son maça geçecek olursam, ilk devre konuk takım daha istekli olsa da devre sonu bizimkiler eşitliği buldu. Rizespor ikinci devre şampiyona yakışan mücadele ile son maçta evinde bir kez daha üç puanı haklı olarak hanesine yazdırmasını bildi. Özellikle son golün ilk kez stoperden gelmesi sevindirici oldu. Bir kez daha tebrikler şampiyon.


Sezonun son yazısını şu dörtlükle bitireyim:

- Avucun kaşınırsa para gelir.

- Kulağın çınlarsa, misafir gelir.

- Islık çalarsan, şeytan gelir.

- Süper Lig'de bu stat yine boş kalırsa, Rizespor tekrar geri gelir!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap