SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TRABZON TANITIM GÜNLERİ!

TRABZON TANITIM GÜNLERİ!

06 Mayıs 2018 Pazar - 07:00








3-6 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen "Trabzon Tanıtım Günleri" özellikle iç turizm açısından önemliydi. Trabzon başkentte yaşayanlara her yönüyle tanıtıldı. Emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür etmek gerek. Kolay değil bu işleri yapmak.

Eksileri artıları ile bir tanıtım günleri etkinliği son buldu. Daha önceki yazılarımda da dile getirmiştim, ben artık Trabzon Tanıtım Günleri ya da kurtuluş yıl dönümü etkinliklerinin Ankara veya İstanbul’da yapılmasına karşıyım. Heyecanını ve özelliğini kaybettiğini düşünüyorum. Zaten katılım noktasında eskiye oranla ciddi bir düşüş var. Amacından ve hedeflerinden koptu. Yeme içme günlerine döndü.

Kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikler arada kaynayıp gidiyor. Trabzon artık özellikle kardeşlik hukukumuzun geliştiği, pekiştiği şu süreçte Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne taşınmalı. Neden Mardin’de, Diyarbakır’da, Urfa’da, Muş’ta Trabzon Tanıtım Günleri yapılmaz?

Artık zamanı gelmedi mi? Terörle mücadele noktasında çok güzel bir noktaya geldik. Hayatın her alanda normalleştiği, iç barış ve huzurun egemen olduğu doğuda toplumsal projelere katkı noktasında Trabzon adım atmalı. Hem o bölgede olmalı hem de oradaki illerimizi şehre davet edip tanıtım günleri organizasyonları yapmalıyız.

KARA’YA OLAN GÜVEN


Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) seçiminde mevcut başkan Metin Kara yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Esnafımıza yakışır olgunlukta güzel bir seçim geride kaldı. Hem başkan Kara’yı hem de aday olan Davut İlik başkanımızı gönülden tebrik ederim.

Metin başkanı çok uzun zamandır tanırım. Görev aldığı her platformda işinin hakkını vermiştir. Dürüst, onurlu bir karaktere sahiptir.

En haksız eleştiri ve karalama karşısında bile soğukkanlılığını korumuş, kendisi ile birlikte yola çıkanlara vefasızlık yapmamıştır.

Kendisine, yönetimine ve TESOB çalışanlarına yeni dönem hayırlı olsun. Allah utandırmasın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap