SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > UTANÇ VERİCİ BİR SONUÇ!

UTANÇ VERİCİ BİR SONUÇ!

06 Mayıs 2018 Pazar - 08:35








Son zamanlarda en çok zevk aldığım bir maçtı. İki takımın da açık futbolu tercih etmesi izleyenlerin keyifli bir maça tanıklık etmesinde önemli rol oynadı.

Maçta ne ararsanız vardı: Güzel goller, harika organize ataklar, kıran kırana bir mücadele ve tabii ki kırmızı kartlar... Ancak sonuç Trabzonspor adına utanç vericiydi.

Bir hafta önce Fenerbahçe’den 4 yiyen Kasımpaşa burada 5 atıp 3 puanı alıp evine dönüyor. Kimsenin kabulleneği bir sonuç değil bu, olamaz da. Çünkü sen büyük bir takımsan evinde Kasımpaşa gibi bir takımdan 5 yiyemezsin.

Bunun izahını da kimse bana yapamaz. Burada önemli olan yapılan zincirleme hatalardır. Bunun da tek sorumlusu teknik direktör Rıza Çalımbay’dır. Oyuna müdahalesi, rakibin etkili isimlerine gerekli tedbirleri almaması ve Abdülkadir’i yanında oturtmasıdır.

Madem Abdülkadir sakattı, ilk 11’de ona yer vermedin, o zaman bu futbolcuyu oyuna sokmayacaksın. Hele de Burak Yılmaz sahada yürürken, kaçırdığı goller sonrasında moral olarak dip yapmışken deneyimli golcüyü kenara alamaması yine Çalımbay için en büyük handikaptı.


Sonuçta mağlubiyetin tek sorumlusu Rıza Çalımbay’dır. Artık haftaları sayar olduk. Sezon bir an önce bitsin, biz de bu işkenceden ve Çalımbay’dan kurtulalım

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap