SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Zorlu yolda birlikte yürüyüş!

Zorlu yolda birlikte yürüyüş!

14 Nisan 2018 Cumartesi - 10:09








Niye zorlu yol dedim; bilinçsizce yapılan transferler, bonkörce harcanan paralar, çekilen banka kredileri, ödenen faiz paraları vs. vs. Benden sonrası beni ilgilendirmez politikaları koskocaman bir camiayı zor durumda bırakmış, bundan nasıl çıkılacak soruları sorulurken, cesaretle çıkan bir insan ve beraberce oluşturulan, kendilerine güvenen 15 kişi örnek teşkil ederek, değil taşın altına ellerini, tabiri caizse vücutlarını bu büyük, giderilmesi güç olan problemlerin altına koydular.

Alkışlar, alkışlar! Bravo, bravo!

Bu insanların yüreklerine, beyinlerine kuvvet, bu insanları birlikte destekleyecek olan Trabzon sevdalılarına, gerçek Trabzonsporlulara şimdi sıra geldi.

Yeni yönetim üç sene süre istiyor. Ben olsam beş sene süre veririm. Sonuna kadar da aslanlar gibi olan bu yönetimi iyi niyetinden şüphe etmeden desteklerim, maddi ve manevi olarak.

Burada akil insanlara, profesyonellere ihtiyaç var. Yönetimde bulunanların hepsi tahsilli, görmüş, geçirmiş, deneyimli, tecrübeli olan insanlar. Hepsinin ticari yaşantıları var ve yaptıkları işleri başarıyla sürdürüyorlar. O zaman futbolun içinde bulunan, daha evvel görev yapmış kişilerin öne çıkarak dışarıdan getirecekleri profesyonellerle bilinçli bir şekilde güven duyarak yola devam etmeleri gerekir.


Şimdi bundan sonra izlenecek yolların sırasıyla adım adım gidilmesi gerekir.

Bir insanın düşüncesi ve aklıyla değil, birçok insanın düşüncesi ve aklıyla yola devam edilmesi önemlidir. Yeniden oluşturulacak profesyonellerin göreve getirilmesi, işinin ehli kişilerin hak ettikleri bu görevlere getirilmesi sayın yönetim kurulunda bulunanların ilk öncelikleri olmalıdır.

Trabzonspor’u seven, Trabzonspor ile yatıp kalkan kişilerin de destekleri her zaman olmalıdır. Bunlar kimlerdir? Trabzon’dan çıkan zenginler, siyasetçiler, politikacılar, belediyeler ilk aklıma gelenlerdir.

Trabzonspor Türkiye’de futbol denince ilk akla gelen takımdır. Türk futbolu Trabzonsporsuz olmaz. Trabzonspor hep bu yarışın içinde olmalıdır. Trabzonspor’un menfaatleri hep önde olmalıdır.

Şimdi Trabzon sevdalılarına düşen en önemli öncelik destek olmaktır. Yeni yönetime bu yolda her şey gönlünüzce olsun diyorum.


Başarılar dilerim.

Her şey büyük Trabzonspor için.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap