SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arapça dövmesi dikkat çekti

Arapça dövmesi dikkat çekti

13 Temmuz 2024 Cumartesi - 09:56




Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Makyaj yapmamayı tercih eden ve doğal haliyle kameralara poz veren Sabancı'nın Arapça dövmesi dikkat çekti.





Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikahla mutluluğa ‘evet’ demişti. Çift, 25 Haziran 2022'de ise Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı.

Sosyetik güzel, geçtiğimiz mart ayında ise hamile olduğunu duyurmuştu.

BABAANNESİNİN ADINI VERDİLER

İkili, 15 Ağustos'ta ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Kızları sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen çift, bebeklerine Hacı Sabancı'nın annesi annesi Arzu'nun adını vermişti. İkilinin çocuğunun tam adı, Arzu Alara Sabancı olmuştu.

'Arzu Alara' ismiyle ilgili duygularını dile getiren Arzu Sabancı, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullanmıştı.


KAMERALARA POZ VERDİ

Şimdilerde vaktini kızıyla ilgilenerek geçiren Nazlı Sabancı, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı.

Milliyet

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap