SON DAKİKA



Haber > Magazin > Atalay Filiz İstanbul'a gönderildi

Atalay Filiz İstanbul'a gönderildi

12 Haziran 2016 Pazar - 16:41




3 cinayetin zanlısı olarak aranan ve 16 günün sonunda İzmir'de yakalanan Atalay Filiz İstanbul'a doğru karayolu ile yola çıktı.





İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, sürdürülen cinayet soruşturması kapsamında İstanbul'a gönderildi.

Menderes ilçesinde sabah saatlerinde yakalanmasının ardından getirildiği İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki hizmet binasında işlemleri tamamlanan Atalay Filiz, sağlık kontrolünden geçirildi.

İSTANBUL'DAN GELEN EKİPLERE TESLİM EDİLDİ

Filiz, devam eden cinayet soruşturması kapsamında İzmir'de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Atalay Filiz'in karayoluyla İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi. Filizin yakalanırken yanında olan eşyaları polis ekipleri tarafından alındı.

KİMİ TEPKİ GÖSTERDİ, KİMİSİ TELEFONLARINA SARILDI


Siyah passat marka sivil polis otosuna bindirilen Atalay Filiz, emniyet hizmet binasından çıkartılırken, bina önünde toplanan İzmirliler, Filiz'e tepki gösterdi. Bazıları da cep telefonlarıyla Filiz'i görüntülemeye çalıştı.

Atalay Filiz'i karayoluyla İstanbul'a götüren polis araçları binadan çıkarken kalabalık arasındaki bazı kişiler araçlara vurmak istedi. Bina önünde önlem alan polisler kalabalığı güçlükle sakinleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap