SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aygün Aydın intihar mı etti?

Aygün Aydın intihar mı etti?

21 Temmuz 2021 Çarşamba - 11:49




Adı Hakan Sabancı ile anıldıktan sonra çeşitli paylaşımlarla gündem olan Aygün Aydın'ın bu kez de intihar ettiği iddia edildi.





Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam ettiğin için üç günlük zorlama hapis cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde hapis cezasını çeken Aygün Aydın'ın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. 

Geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile olaylı bir şekilde ilişkisini sonlandıran oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesaplarından Sabancı'ya yönelik binlerce insanı şok eden paylaşımlar yapmaya devam ediyordu...

Son olarak yaşanan olaylardan ve yapılan paylaşımlardan rahatsız olan Sabancı, Aydın hakkında tedbir kararı koydurmuştu. Hatta iş, geçtiğimiz günlerde Aygün Aydın'ın 3 günlük bir süre dahilinde hapis cezasına çarptırılmasına kadar varmıştı. Aygün Aydın yaptığı paylaşımlarda zaman zaman gözyaşlarına saklayamayarak yaşadığı hayal kırıklıklarına dair sosyal medya hesabından çarpıcı itiraflarda bulunmuştu. Sık sık haksızlığa uğradığını ve 3 aylık bebeğini kaybettiğini ileri sürmüştü. Son olarak ortaya atılan iddia da Aydın'ın takipçilerini korkuttu. 




CANLI YAYINDA İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Aygün Aydın, Instagram'da canlı yayın açarak intihar edeceğini söyledi. Bu açıklama sonrası Aygün Aydın'ın evine ambulans ekipleri geldi. Aydın'ın sedyeyle evden çıkarıldığı öne sürüldü.Aydın, "Yaşamanın benim için anlamı kalmadı. 8 tane polis savcılık kararı olmadan neden kapımı kırdı?" diye sordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap