SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beyaz Show yeni sezona başlıyor

Beyaz Show yeni sezona başlıyor

03 Ekim 2016 Pazartesi - 17:39




Kanal D'nin sevilen programlarından Beyaz Show, formatını değiştirdi. Sezona Almanya'dan başlayacak programın ilk konuğu ise Demet Akalın oldu.





Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği ekranların en sevilen talk-show programlarından Beyaz Show, 27 Mayıs'ta sezon finali yaparak ekranlar ara vermişti.

Yeni sezona yepyeni formatla girmeyi planlayan programın ne zaman başlayacığı belli oldu. Kasım ayında ekranlara tekrar merhaba diyecek proramın ilk konuğu ise ünlü şarkıcı Demet Akalın olacak.

Her hafta cuma günleri canlı olarak yayınalan program artık yeni formatıyla dünyaya açılacak. Her cuma konuklarını stüdyosunda ağırlayan Öztürk, bundan sonra Türkiye ve Avrupa'da farklı mekanlara gidecek ve ekranlara bant yayını verilecek.

İlk durağı 3 Ekim'de Hannover'da olacak Beyaz Show'un ilk konuğu Demet Akalın, müjdeyi kişisel Istagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Demet Akalın, Beyazıt Öztürk'ün uçakta program hazırlığı yaparkenki fotoğrafını "Aksam bize kazik soru cikaricak herhlde" notu ile paylaştı.


İşte o paylaşım:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap