SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir saat içindeki değişimi şaşırttı!

Bir saat içindeki değişimi şaşırttı!

04 Kasım 2022 Cuma - 14:22




Gösteri dünyasından pek çok ünlü isim, dün akşam dijital bir platformun düzenlediği davette bir araya geldi. Geçtiğimiz eylül ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Bakan da davete katılanlar arasındaydı. 37 yaşındaki sempatik oyuncu, geceye özel hazırlanırken, kızlarını da ihmal etmedi.





Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. 1 Eylül'de kızı Ela'nın doğumuyla ikinci kez anne olan güzel oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Bakan, yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

"ANNELİK ZOR İŞ"

Dün akşam bir davete katılan oyuncu, evden çıkmadan bir saat önce kızı Ela ile vakit geçirdi. Seda Bakan, 1.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Bir saate evden çıkmam lazım. Annelik zor iş" notunu düştü.

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI!

Ünlü oyuncu, davetten fotoğraflarını da yayınlamayı ihmal etmedi. Siyah, yırtmaçlı bir elbise tercih eden Seda Bakan'ın bir saat içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.
Davette art arda pozlar veren sempatik oyuncu, takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

ELBİSESİNE SIĞAMADI!

İkinci çocuk heyecanı yaşayan Seda bakan, istediği kiloya henüz ulaşamadı. Elbisesine giremeyen oyuncu, bu komik anları kendisini tiye alarak paylaşmıştı. "Aşırı fit bir gün" notunu ekleyen Seda Bakan'ın gönserisine beğeni yağmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap