SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu gurur Malkoç'un

Bu gurur Malkoç'un

20 Şubat 2017 Pazartesi - 09:38




Nihat Malkoç, Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Orhan Kemal Şiir Yarışması’nda üçüncü oldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışma ile kültür ve





Orhan Kemal Şiir Yarışması geçen yıl büyük ilgi gördüğü için bu yıl da bu yarışmanın devamına karar verildi. Bu yıl düzenlenen yarışmanın konusu "Çukurova'nın Bereketli Toprakları" idi. Bu yıl yarışmaya geçen yıldan daha büyük bir katılım oldu. Orhan Kemal Şiir Yarışması'nın jüri üyeliklerini Prof. Dr. Çetin Derdiyok, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Günay, Salih Bolat (Şair), Nazan Balcı (Edebiyat Öğretmeni), Mustafa Özke (Gazeteci-Şair), Durmuş Ali Özkale (Edebiyat Öğretmeni-Yazar), Muzaffer Özen (Edebiyat Öğretmeni) yaptı.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Bu bereketli topraklardan çıkan usta yazarımız Orhan Kemal adına  bu yıl ikincisi düzenlenen, kültür ve sanat bilincinin şiir aracılığıyla Adana ve Çukurova özelinde geliştirilmesi hedeflenen Orhan Kemal Şiir Yarışmasının sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Adana'dan Tarık Kılıçarslan "Çukurova'da Vakit" adlı şiiriyle birinci, İzmit/Gebze'den Ömriye Karataş "Vukuat Var" adlı şiiriyle ikinci, Trabzon'dan M. Nihat Malkoç "Çukurova Şehrengizi" adlı şiiriyle üçüncü oldu. Ödüller 18 Şubat 2017 tarihinde Adana'da Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Orhan Kemal Edebiyat Festivali" kapsamında sahiplerine takdim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap