SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burak Deniz'den Bomba İtiraf!

Burak Deniz'den Bomba İtiraf!

17 Ekim 2020 Cumartesi - 12:26




Ünlü model Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Burak Deniz, özel hayatına dair samimi açıklamalarda yaptı.





Model Didem Soydan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Burak Deniz, önceki gün İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Deniz'in özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberlere karşı sessizliğini koruyan Burak Deniz programın sunucusu İbrahim Selim’in tüm sorularını büyük bir samimiyetle cevapladı.

 

Burak Deniz’in aşk hayatındaki ilginç anıları herkesi gülümsetti. İbrahim Selim’in “Tükür Yüzüme” ismini verdiği bölümde yakışıklı oyuncuyu köşeye sıkıştıracak sorular yöneltti. Burak Deniz’in “Birini etkilemek için yaptığın en aptalca şey ne?” sorusuna verdiği cevap ise salondaki izleyicileri kahkaya boğdu.

“KAFAMI KAPININ DİREĞİNE VURDUM”

Başarılı oyuncu yıllar önce minibüste gördüğü güzel bir kızı etkilemek isterken başına gelen tuhaf olayı anlattı. Deniz, “İzmit’te bir gün minibüste gidiyordum. En arkada çok güzel bir kız vardı. Minibüsten inerken kıza son bir karizmatik bakış atmak istedim ve kafamı kapının üst direğine vurdum. Hiç bozuntuya vermeden yürümeye devam ettim ama canım inanılmaz yandı” ifadelerini kullandı.

 

“BURNUNDAN SÜMÜK ÇIKTI”


Burak Deniz, daha sonra en tuhaf buluşmasını anlatarak, "Her insanın başına gelebilecek gibiydi. Kızın başına kötü şeyler geldi. Kusmadı, daha kötüsü oldu. Konuşurken burnundan sümük çıktı. Tuvalete gitti bir daha da dönmedi" dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap