SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cenk Eren'in isyanı! 'O paraya gider araba alırsın'

Cenk Eren'in isyanı! 'O paraya gider araba alırsın'

15 Haziran 2024 Cumartesi - 09:42




Cenk Eren, yazlık bölgelerdeki restoran ve plajların fahiş fiyat uygulamasına tepki gösterdi. Tatilde yemeğe gittiğinde 'Hesap ne gelecek?' diye dikkat ettiğini belirten şarkıcı, "Ünlüyüm diye beni kazıklayacaktan varsa kan alırım adamdan” çıkışıyla dikkat çekti.





Son dönemde yüzüne yaptırdığı bir dizi estetik operasyonla gündem olan Cenk Eren, bayram alışverişine çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

"ER MEYDANINDAYIM"

"Bakın şimdi dışarıda er meydanındayım. Var mı photoshop?" dedikten sonra gözlüklerini çıkartarak poz veren 58 yaşındaki şarkıcı, "Spor ve sağlıklı beslenme hayatımda önemli yer tutuyor. Düzenli olarak haftanın yedi günü sabah 05.30’da uyanıp önce koşuyorum, sonra salonda çalışıyorum. Bu operasyonu aynaya baktığımda kendimi iyi görmek istediğim için yaptırdım” dedi.

BODRUM FİYATLARINA TEPKİ!

Popüler tatil bölgesi Bodrum’da her sezon tepkilere neden olan plaj ve restoran fiyatlarını değerlendiren Cenk Eren, rakamların tatile gelen zengin turistlere göre ayarlandığını söyledi.

"BİR YEMEĞE BİR MİLYON TL ÖDEYENLER VAR"


Bir yere yemeğe gittiğimde çok dikkat ediyorum. 'Hesap ne gelecek?' diye bakıyorum. Bir yemeğe bir milyon TL ödeyenler var. O paraya gider araba alırsın ama o bazılarına çerez parası. Ben yerken içerken dikkatli harcıyorum, çok zengin insan değilim. Kan alırım adamdan, öyle beni kazıklayacak varsa. Herkes hakkı neyse onu alsın. Plajlar çok pahalı. Bordum’a 500 bin zengin insan geliyor, onlar o parayı verir. O parayı verebilen orada yiyip içiyor, ona dokunmuyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap