SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çiçeği burnunda çift 'aşk mağarası'nı keşfetti

Çiçeği burnunda çift 'aşk mağarası'nı keşfetti

26 Ekim 2016 Çarşamba - 10:19




Ankara'da yaşamlarını birleştirdikten sonra balayı için geldikleri Kazdağları'nda doğa yürüyüşüne çıkan Mustafa Aydın ve Meral Aydın çifti, tesadüfen





Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, Kazdağları'ndaki Ayazma Mesire Alanı'nda yürüyüşe çıkan mühendis 35 yaşındaki Mustafa Aydın ve eşi, 32 yaşındaki Meral Aydın, 'Kuruçeşme' olarak bilinen bölgede gördükleri yarığın dikkatlerini çekmesi üzerine içini gezmeye çalıştı. Mustafa Aydın şunları anlattı:

"Yarıktan içeri girmek istedik. Vahşi hayvanların korkusundan giremedik ve araştırmaya karar verdik. Gerekli araç ve gereçlerle bir gün sonra mağaraya indik. Mağaranın 100 metrekare büyüklüğünde sarkıt ve dikitlerden oluşan görkemli güzelliği bizi oldukça şaşırttı. Kazdağları'nın güzelliği hakkında çok şey okuduğumuz için balayımızı burada geçirmek istemiştik. Tatlı bir anı ile karşılaşmamız balayımıza renk kattı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap