SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cildinizi bahara hazırlayın

Cildinizi bahara hazırlayın

05 Nisan 2016 Salı - 18:52




Bahar temizliğine cildinizden başlamaya ne dersiniz?





Havaların ısınmasıyla birlikte cilt bakımı rutininizi gözden geçirmenizde fayda var. İşte cildinizi yeni mevsime hazırlarken yapmanız gerekenler.

Kış aylarında kullandığınız yoğun fondöten ve nemlendiricilerinizi daha hafif ürünlerle değiştirin. Gün içinde sıcaktan akmayan ürünlerle daha taze bir görünüme sahip olursunuz.

Cildiniz için bahar temizliğine makyaj malzemelerinizi elden geçirerek başlayabilirsiniz. Baharla birlikte makyaj çantanıza bahar renklerinin ön planda olduğu ürünler ekleyebilirsiniz. Ayrıca  makyaj fırçalarınızı temizlemeyi de ihmal etmemelisiniz.

Güneş kremi sürmeden dışarı çıkmamaya özen gösterin.  30 ve üstü korumalı güneş kremini evden çıkarken ve gün içinde özellikle suyla temas etmeniz halinde 2-3 saatte bir yenilemeye dikkat edin.

Alerjik bir bünyeniz varsa havadaki polenlerin artmasıyla cildiniz hassaslaşabilir. Kızarıklık ve kaşıntı gibi sorunlarla karşılaşmamak için beslenmenizde biraz daha fazla C vitaminli gıdalara yer verebilir, bağışlıklı sisteminizi güçlendirirerek alerjenlerle savaşabilirsiniz .


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap