SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Asya benim ilham perim'

'Asya benim ilham perim'

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 10:08




Gonca Vuslateri, 11 Mayıs'ta dünyaya getirdiği kızı Asya ile önceki akşam Cihangir'de ilk kez görüntülendi. Asya bebeği kucağına alarak poz veren Vuslateri, "Rica etsem yüzünü görüntülemez iseniz çok sevinirim" dedi.





Devlet memuru olan ve adının Levent Yaşar olduğu bilinen sevgilisiyle 20 Mart'ta evlenen Gonca Vuslateri, 27 Nisan'da ise Asya adını verdiği kızını kucağına almıştı.

Şimdilerde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve bebeğiyle ilgilenen ünlü oyuncu, Cihangir'de kızı ile görüntülendi. 

"UĞURUMUZ OLDU DİYORLAR"

Ünlü isim basın mensuplarından kızının yüzünü göstermemelerini rica etti ve  sohbet etmeyi ihmal etmedi. "Yapımcılığını Ay yapımın üstlendiği 'Hayat Hırsızı' çekimlerine başladık gayet güzel gidiyor şimdilik ilk haftamız set yerleri de evimize yakın. Asya'ma yakın dadımız Sema hanım getirip götürüyor sete görüyorum. Settekilerde Asya'nın hayranı çok seviyorlar hatta uğurumuz oldu diyorlar. Setin maskotu haline geldi. Sete her gün gitmeme rağmen uzun uzun bir çalışma saatlerim olmuyor Asya için de anne sütü ve mama beraber gidiyor. Şu anda yetersiz kaldığı için dolayısıyla neşe içinde geçiyor hiç bu kadar rahat olacağımı düşünmemiştim Asya benim de ilham perim" dedi.


"DOKTOR OLARAK GÖRMEK İSTERİM"


Oyuncu, "Asya devamlı sete geliyor diyorsunuz. Büyüdüğünde teklif gelse kızınızın oyuncu olmasını ister misiniz. Birlikte aynı Dizide rol alır mısınız?" sorusuna, "Hayır oyuncu olmasını istemem. Babası da istemez sanmıyorum ilk kez böyle bir soruyla karşılaştım daha önce düşünmemiştim bunu şu anda bir anne rolü oynuyorum Asya ile böyle bir şeyi düşünmemiştim ama olmaz. Babası böyle bir şeyi asla düşünmez istemez de Asya büyüdüğün de babasıyla konuşur olmak istiyorsa ikna eder mi onu bilemem. Baba kız arasın da meslek hayalimiz de Asya'yı oyuncu olarak görmek yok. Ben oyuncu olmadan önce doktor olmak istiyordum. Asya'yı da doktor olarak görmek isterim. Asya'da karşıma dikilir, 'ben doktor olmak istiyorum' derse çok duygulanırım. Çok sevinirim Benim başaramadığım bir şeyi kızımın başarmasını isterim" yanıtını verdi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap