SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mum ışığında beste yapıyorum!

Mum ışığında beste yapıyorum!

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 17:26




Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı, önceki gün Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ahsen Kartoğlu ile Ağustos 2022'de mutluluğa 'evet' diyen şarkıcı, romantik bir insan olduğunu söyledi.





Bu ay dördüncü kez Kıbrıslı sevenleriyle buluşan Selçuk Balcı, son dönemde sosyal medya fenomenlerinin şarkı çıkarmasına, "Sosyal medya fenomenliği diye bir meslek olmadığı için arkadaşlar bir şekilde dikkat çekerek popüler oluyor. Biraz yeteneği olan da olmayan da müziğe yöneliyor. Müzik, fenomenciliği basamak olarak kullanıp yöneleceğin bir şey değildir. Müzik doğuştan gelir. Ben küçükken de enstürman çalıyordum. Lütfen çocuk yaşta başlasınlar. 'Fenomenlik olmadı artık müziğe yönelenim' artık basite kaçıyor" dedi.

"ÜRETMEK İÇİN ACI ÇEKMEYE GEREK YOK"

Ahsen Kartoğlu ile iki yıl önce evlenen şarkıcı, "Güzel gidiyor. Hayatım düzene girdi. Romantik bir insanım. Yengeç burcuyum. Ahsen ile oturup mumu yakıp, beste yaparım. Bir ara Ahsen'e, 'Bu olmuyor hiçbir şey üretemiyorum, ayrılalım' diye takılıyordum. Ahsen ise 'Sen beni beste yapmak için kullanıyorsun' diyor. Üretmek için acı çekmeye gerek yok. Başkasının acısını duyup yazmak da lazım" açıklamasını yaptı.

"İSTANBUL'U ÇOK SEVİYORUM"

Ankara'da yaşayan 36 yaşındaki şarkıcı, "İstanbul'u çok seviyorum. Kalabalık şehir. Deprem şehri olması korkutuyor. İlkokul 5'e kadar Ankara'daydım, orayı seviyorum. Terlemiyorsun. Bir de denizi özlemeyi seviyorum, o anda soluğu Karadeniz'de alıyorum" ifadelerini kullandı.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap