SON DAKİKA



Haber > Magazin > Filiz Akın'ın beslenme tüpü çıkarıldı

Filiz Akın'ın beslenme tüpü çıkarıldı

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 10:09




Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Akın, son olarak deniz keyfi yaptı ve o anları sosyal medya hesabından yayınladı.





Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalandığı öğrenmişti. İkinci evrede olduğu ortaya çıkan hastalığa meydan okuyan oyuncu, tedaviler sonucu kanseri yenmeyi başarmıştı.

"Çok agresif bir tedavi gördüm" diyen Yeşilçam efsanesi, 2022 ve 2023'te ise sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle art arda operasyonlar geçirmek zorunda kalmıştı.

ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK, ATEŞ ŞİKAYETİYLE HASTANELİK OLDU

Geçtiğimiz kasım ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 81 yaşındaki sanatçı, sosyal medyada yer verdiği gönderide şu ifadeleri kullanmıştı:

10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, koronavirüs benzeri şikâyetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah yapılacak kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler.


Son olarak midesinde yer alan beslenme tüpünün çıktığını açıklayan usta oyuncu, güzel havayı fırsat bilip deniz keyfi yaptığı videoyu sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

"İYİ Kİ AMELİYATLA ÇIKARILMIŞ"

Akın, paylaşımına şu notu düştü:

İyi ki ameliyatla çıkarılmış beslenme tüpüm. Ancak sağ kulağıma damla su kaçmaması için denize böyle girmek zorunda kalmak hiç problem değil. Doktor müsaadesiyle girebildiğim, için şükrediyorum.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap