SON DAKİKA



Haber > Magazin > Daha alçak biri olamaz!

Daha alçak biri olamaz!

26 Temmuz 2016 Salı - 12:35




Darbe girişiminin ardından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar devam ederken, Bülent Serttaş'ın bugün yaptığı paylaşım beğeni topladı.





15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle yaşanan olaylar, herkesi şoke ederken, sosyal medya üzerinden de konuyla ilgili paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

Yaşanan olayların ardından sokaklarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşları yalnız bırakmayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan konutuna giden ve orada halka destek olan ünlü sanatçı Bülent Serttaş, bugün yaptığı paylaşım ile beğeni yağmuruna tutuldu.

"VATANINA VE HALKINA İHANET EDEN..."

Serttaş, Instagram hesabı üzerinden "Günün Sözü" başlıklı bir fotoğraf paylaştı. Serttaş'ın bu paylaşımında, "Vatanına ve halkına ihanet eden bir kişiden daha alçak biri olamaz!" ifadeleri yer alırken, ünlü sanatçının bu paylaşımına takipçilerinden kısa süre içinde yüzlerce beğeni geldi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap