A+ A-
Yorum
10

Dışarısı 40, içerisi -15 derece

Yayın Tarihi: 27.06.2015 - 13:06 | Güncelleme Tarihi: 27.06.2015 - 13:03
Antalya Akvaryum içerisindeki Kar Dünyası Eğlence Merkezi, yaz ortasında buz gibi eğlenceye ev sahipliği yapıyor. Açık havada 40 derece sıcaktan bunal

Antalya'da renkli görüntüler. Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 40 dereceye ulaştığı Antalya'da, tatilciler yaz ve kışı bir arada yaşıyor. Kimileri plajda güneşlenip denize girerken, dileyenler ise eksi 15 derece sıcaklığa sahip Kar Dünyası Eğlence Merkezi'nde kartopu oynayıp bot üzerinde kayıyor. 10.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olan merkeze özel kar elbiseleriyle giriliyor. 24 saat soğuk havanın muhafaza edildiği merkez, özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor. Kalabalık öğrenci gruplarının da geldiği merkezde çocuklar bot üzerinde kayarak eğleniyor, kartopu oynuyor. Serinlemek için burayı tercih eden gençler ise çocuklar gibi buz üzerinde kaymanın keyfini çıkartıyor. Sıcak havadan bunalan turistler de Kar Dünyası'nda kartopu oynayıp sıcak içeceklerini yudumlamanın farkını yaşıyor. Kar topu savaşlarının yapıldığı merkezin hemen karşısında, 500 metre aralıkla denize girenler ise yaz güneşinin keyfini çıkartıyor. 

55 DERECELİK SICAKLIK FARKI

Kişi başı giriş ücretinin 25 TL olduğu merkezin genel müdür yardımcısı Okan Gürses, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. İşletme hakkında bilgi veren Gürses, “Her yaş grubundan ziyaretçimiz oluyor. Dışarısı ile içerisi arasında 55 derecelik fark var. Dışarıda sıcaklık 40 dereceyken içeride kar yağdırıldığında eksi 15 derece. Müşterilerimiz denize girip güneşlendikten 5 dakika sonra kar topu oynayabiliyor. Denize uzaklığımız 500 metre" dedi.