SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi

Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi

18 Temmuz 2024 Perşembe - 10:11




'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı komedi programı ile ünlenen ve şimdilerde eşi Berfu Yenenler ile yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Eser Yenenler, verdiği kilolarla şaşırttı.





Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, Eser Yenenler Show, Yol Arkadaşım gibi projelerde yer alan Eser Yenenler, kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiriyor.

Eşi Berfu Yenenler ile bir yarışma programı sunan Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'a verdiği yanıtla gündem olmuştu.

"MAŞALLAH HİÇ AKLINDA YOKMUŞ"

Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan programında "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Yenenler'e Avşar'ın, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

"BERFU DA KENDİNİ TUTAMADI"

Eser Yenenler, eşi ile Hülya Avşar arasındaki çok konuşulan diyaloğu değerlendirmişti. Hülya Avşar'a esprili bir cevap da veren oyuncu, "Gerçekten benim cazibemi çok es geçiyorsunuz. Dayanamayıp, bana DM (direkt mesaj) atarsın. O da dayanamayıp, tutamadı kendini. Kız da haklı. Benim en etkileyici yanım, benim ben olmam. Benimle bir hayat geçirmek istersin" şeklinde konuşmuştu.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap