SON DAKİKA



Haber > Magazin > Göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum

Göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum

06 Haziran 2022 Pazartesi - 19:24




Son olarak, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, şimdilerde yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bodrum Cennet Koyu'nda bir otelin 'yaza merhaba partisi'ne katılan oyuncu, muhabirlerle sohbet etti.





Bodrum Yarımadası’nın kuzey kıyısında, Ege’nin en özel koylarından Cennet Koyu’nda geçtiğimiz yıl kapılarını açan bir otel, 2022 sezonuna düzenlemiş olduğu organizasyonla merhaba dedi.
Geceye iş ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Geceye katılan Oktay Kaynarca muhabirlerin sorularını yanıtladı.
Kaynarca, "Bu sene pek tatil yapamayacağım. Yeni projemin hazırlıkları olacak. Beni Bodrum’da göremezsiniz. Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" dedi.
Öte yanda; Oktay Kaynarca’nın aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği dizi, eylül ayında ATV’de yayınlanacak. Çekimleri haziran sonunda başlayacak yapımın adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' olacak.
Onur Tan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi, adını Nesimi’nin efsane bir şiirinden alıyor.
Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in yazdığı dizide, Oktay Kaynarca sürprizi bol bir karaktere hayat verecek. Ünlü oyuncunun rolünün adı ise 'Cezayir'.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap