SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay itiraf

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay itiraf

14 Nisan 2021 Çarşamba - 16:01




İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Yıldız, ''Kaç kere aşık oldunuz?'' sorusuna ''Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım'' yanıtını verdi.





Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2013 yılında boşanmıştı. Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayşegül Yıldız, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır Bursa'da yaşayan Yıldız, "İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum" ifadelerini kullandı.

"KEŞKE ÇOCUĞU TEK YAPABİLSEM"

40 yaşındaki Yıldız, yeniden çocuk sahibi olmak isteyip istemediği konusunda ise "Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem" yanıtını verdi.

"HİÇ AŞIK OLMADIM"

Ardından "Kaç kere aşık oldunuz?" sorusu yöneltilen Ayşegül Yıldız, "Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım" şeklinde dikkat çeken bir itirafta bulundu.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap