SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kerem Bürsin olağanüstü biri

Kerem Bürsin olağanüstü biri

22 Mayıs 2020 Cuma - 15:40




Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi.





Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Erçel, yakın zamanda ekranlarda olacak olan yeni dizisinin provalarına başladığını söyleyerek rol arkadaşı Kerem Bürsin ile ilgili, "Biz yeni tanıştık. Çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" dedi

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in başrollerini paylaşacağı “Sen Çal Kapımı” isimli diziden ilk kareler geldi. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin birlikte aynı projede yer alacaklar. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünü paylaşacağı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi merakla bekleniyor. Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bürsin hakkında bir açıklamada bulundu. Erçel; “Kerem’le yeni tanıştık. Çok tatlı, olağanüstü bir insan... Mutluyum onunla çalıştığım için” dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu Hande Erçel, yeni sezonda ekranlara gelecek olan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin provalarına giderken Bebek'te objektiflere takıldı. Kerem Bursin, Erçel ve Melisa Döngel erken saatlerce birlikte çalıştılar. Bürsin, erkenden ayrılırken Erçel, geç saatlere kadar okuma provası yaptı.

Çıkışta koronavirüs salgınına karşı maske takarak önlem alan Hande Erçel, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Proje ile ilgili konuşan Erçel, "Provalara başladık. Heyecanlıyız. Hep beraber çalışıyoruz, başladık" dedi.


 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap