SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kulübede kaçak hayat!

Kulübede kaçak hayat!

18 Ocak 2016 Pazartesi - 17:23








Trabzon’da çeşitli suçlardan 22 yıl hapis cezası alan Davut Aksoy isyan etti. Bir davadan aldığı ceza yüzünden mahkemelere gidemediğini belirten Aksoy, “Haklı olduğum davalardan bile ceza aldım. Ben 2 ay sonra doğacak yavrumu görmeden hapse girmem” dedi.

Kendine yaptığı kulübede saklanırken polis tarafından baskın yiyen ancak kaçmayı başaran genç adam, “Evime çelik yelekli polisler geliyor. Ben, aranırken evime gidecek adam değilim” dedi. Aksoy, devlete karşı gelmeyeceğini söyleyerek, herkesten helallik istedi.

54_39


AĞIR CEZALAR

Trabzon’da karıştığı bir olay sonrası mahkemesi görülen ve bu davadan 4 yıl hapis cezası alan Davut Aksoy, çocuğunun doğumunu beklerken bir şok daha yaşadı. Farklı olaylardan davası görülen ve kaçak olduğu için mahkemelere gidemeyen Aksoy isyan etti.

KARŞI DEĞİLİM

Gençliğinin verdiği heyecanla bazı hatalar yaptığını ifade eden Aksoy, "Bu hatalarımın bedeli asla 22 yıl değil. Şimdi eşim hamile ve Mart ayında doğum yapacak. Ben çocuğumu görmeden hapse girmem. Devletime karşı da gelmem" ifadelerini kullandı. Aksoy’un bir de isteği var... 

BİR HATA YAPTIM

Geçtiğimiz haftalarda polis ekipleri tarafından evinin basıldığını belirten Aksoy, "Ben, aranırken evime gidecek adam değilim. Bir hata yaptım ama bu hatalardan hiç kimse ailemi sorumlu tutmasın. Gerekirse polisler gelsin, çocuğumun doğduğu gün kendilerine teslim olacağım" dedi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap