SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kurtlar Vadisi Çakır dizisi için müjde! Yayınlanacağı kanal belli oldu!

Kurtlar Vadisi Çakır dizisi için müjde! Yayınlanacağı kanal belli oldu!

22 Ocak 2022 Cumartesi - 13:03




Çakır’ın gençliğinin anlatılacağı yeni Kurtlar Vadisi dizisi için yayın platformu netlik kazandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.





Bir döneme damgasını vuran, hatta şimdi bile sahneleri YouTube üzerinde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi tekrardan ekranlara geri mi dönüyor?

Son dönemde yeni bir Kurtlar Vadisi projesi üzerinde ciddi ve somut adımların atıldığına ilişkin bazı iddialar mevcut.

Bu iddialara göre, Yeni Kurtlar Vadisi dizisi, Süleyman Çakır’ın hayat hikayesine odaklanacak. Biz zaten Çakır’ın hayatını az çok biliyoruz diyebilirsiniz.

Fakat bu dizi Süleyman Çakır’ın gençliğine ışık tutarak, yeraltı dünyasındaki basamakları nasıl hızlı bir şekilde çıktığını bizlere gösterecek.

Sızdırılan bilgilere göre dizide Çakır’ın çocukluğu da anlatılacak. Elbette bu anlatımlar flashback sahneleri ile sınırlı kalacak.

Yani ağırlıklı olarak Çakır’ın gençlik yıllarına ve suç örgünlerine nasıl bulaştığına tanıklık edeceğiz diyebiliriz.

Elbette Çakır’ın Laz Ziya’nın kızı ile tanışmasına ve evlenmesine de şahit olacağız. En azından sızdırılan bilgiler bu yönde. Gerçi bu durum dizinin finalinde de geçerli olabilir.

Malum Süleyman Çakır genç yaşta Hal-it tarafından kurulan bir pusuda öldürülmüştü. Dolayısıyla dizinin ne kadar uzun olacağını Çakır’ın gençlik yıllarındaki akış belirleyecek.

Aslında bu detaylar daha önce de az çok belliydi. Yani sızdırılmıştı. Yeni haber ise dizinin platformu.

İddialara göre yapımcılar dizi için herhangi bir kanal yerine dijital bir platform ile anlaşma yoluna gitmişler. Elbette yine de bu noktada kesin bir bilgi yok.

Exxen’in efsaneleşen dizilere olan ilgisi biliniyor. O yüzden insan ister istemez acaba demekten kendini alamıyor.
Şu kesin. Bu dizi eğer gerçekten yayınlanırsa, yayınlayan dijital platform hatırı sayılır bir müşteri kitlesine erişecektir.

Hatırlanacağı üzere, Çakır ölmeden önce yayınlanan Kurtlar Vadisi bölümlerinde reyting rekorları kırılırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap