A+ A-
Yorum
10

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun 'düğün' telaşı! 'Çok mutluyum'

Yayın Tarihi: 10.09.2024 - 11:04
Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikiliden Mert Öcal, geçtiğimiz gün muhabirlere duygularını dile getirdi.
Kaynak:MİLLİYET

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu, düğün için gün sayıyor.

Yakın zamanda evlenecek olan çiftten Öcal, geçtiğimiz aylarda süreç hakkında: "Düğün hazırlıkları cidden çok zor, 'tatlı telaş' diyebiliriz. Yaklaşan büyük gün için her detayı özenle planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Oyuncu Mert Öcal, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Yakın zamanda Sude Burcu ile dünya evine girecek olan yakışıklı oyuncu, "Çok heyecanlıyım, düğün hazırlıkları hızla devam ediyor. Her şeyin kusursuz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Biraz stresli ama bu tatlı bir heyecan," dedi.

"KÜÇÜK BİR ORGANİZASYON OLACAK"

Düğünün detaylarına da değinen Öcal, "Küçük bir organizasyon olacak, sadece en yakınlarımızla kutlayacağız. Hayatımın en önemli anlarından birine adım atmak üzereyim, bu yüzden çok mutluyum," diyerek duygularını dile getirdi.

Etiketler