SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nez: Aldatılmak beni olgunlaştırdı!

Nez: Aldatılmak beni olgunlaştırdı!

09 Temmuz 2024 Salı - 11:53




Yaklaşık 25 gün önce eşinden boşanan oyuncu Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu. İlişkileriyle ilgili yaptığı itiraflarla dikkat çeken şarkıcı, yaşadıklarından önemli dersler çıkardığını da söyledi.





Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliği 10 Haziran'da sona eren Rüştü Onur Atilla, boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, Nez'le aşkını ilan etmişti.

Şimdilerde Rüştü Onur Atilla ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu. Nez, hem kariyeri hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

"ASLA KAVGA ETMEDİM"

Aldatılma deneyimlerine dair çarpıcı itiraflarda bulunan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Üç kez evlendim, birinde aldatıldım. Evde yakaladım ve asla kavga etmedim. Çok sakindim, herhalde 'biz bittik' dedim. 'O yüzden yaptı bunu' dedim. İkimize kızdım; neden birimiz cesaret edip de 'bu iş bitti' demedik diye. Aldatılmak beni olgunlaştırdı. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakabiliyorum.



Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
Nez

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap