A+ A-
Yorum
10

"Psikolojik olarak çok etkilendik"

Yayın Tarihi: 19.10.2020 - 17:34 | Güncelleme Tarihi: 19.10.2020 - 17:28
Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva'nın hastalığından dolayı 'Gerçeği söylemek gerekirse bu uzun süreçte yaşananlar psikolojik olarak bizi çok etkiledi" dedi.

Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat geçirmişti. Neva, önceki gün 7'inci kez ameliyat masasına yattı. Sevenlerinden dua isteyen Sinan Özen, "Neva'mızı önce Allah’a sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik." demişti.

Özen, bugün Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Bildiğiniz gibi Neva iki gün önce yedinci kez ameliyat oldu. Allah'ın yardımı ve sevenlerimizin duasıyla şükürler olsun başarılı bir ameliyat oldu. Gerçeği söylemek gerekirse bu uzun süreçte yaşananlar psikolojik olarak bizi çok etkiledi.İnanın bu konuyla ilgili bırakın konuşmayı tek bir kelime söylemeye mecalimiz kalmadı. Ama Neva'ya manevi olarak pozitif enerji aktarmak için güçlü olmaya çalışıyoruz.Son ameliyatımız çok başarılı geçti. Doktorlarımız başta olmak üzere Neva'mızın şifa bulması için emeği geçen, dualarıyla bize güç veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde ameliyatın olumlu sonuçlarını görebilmeyi umduğumuz on beş günlük bir bekleme sürecimiz var. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de sevenlerimizden dua istiyoruz. Allah'tan hem kızımız için hem de şifa bekleyen bütün hastalarımız için acil şifalar istiyor, herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Fantezi müziğinin sevilen ismi Sinan Özen ve 4 yıl önce evlendiği Burcu Kartal’ın ikiz bebekleri şubat ayında dünyaya geldi. Ancak sanatçının bu mutluluğu kızının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü.

Oğluna Sanberk kızına da Neva ismini veren çift, kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Daha önce kızı Neva'nın 6 ameliyat geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıklayan Sinan Özen, minik bebeğin sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri de paylaştı. Dün de ‘Nevamızı önce Allah’a sonra 7. Kez doktorlarımıza emanet ettik’ diyen Özen sevenlerinden dua istemişti. Çiftin kızlarından bugün iyi haber geldi.

 

Muhabir/Editör:Cemre Yanık
Etiketler