SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Survivor' aşkı belgelendi!

'Survivor' aşkı belgelendi!

13 Kasım 2021 Cumartesi - 15:08




'Survivor 2021'den bir aşk bombası daha geldi! İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in ardından bir aşk daha belgelendi. Batuhan Karacakaya, bakın kiminle aşk yaşıyor!





Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021'in iddialı ismi Batuhan Karacakaya'nın adı, şimdilerde şarkıcılığa adım atan Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı.

'Aşk-ı Memnu' dizisinde hayat verdiği 'Bülent Ziyagil' karakteriyle tanınan oyuncu, 'Survivor 2021'de birlikte mücadele ettiği, Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki en yakın arkadaşı ile görüntülendi.
 
24 yaşındaki Batuhan Karacakaya'nın, kendisinden bir yaş küçük pilates eğitmeni Aleyna Çalışkan ile plajda sarmaş dolaş görüntülenmesi şaşkınlık yaşattı.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli, özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Batuhan Karacakaya'nın, Aleyna Çalışkan ile sürpriz görüntüsünü takipçileriyle paylaştı..

Benli, Twitter hesabından yayınladığı kareye, "Batuhan Karacakaya - Aleyna Çalışkan aşkı belgelendi" notunu yazdı. Söz konusu kare, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Yarışmanın ardından sık sık bir araya gelen Karacakaya ve Çalışkan, keyifli anlarını, Instagram hesaplarından sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap