SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İsmail Türüt’den Ganitada Muhteşem Konser

İsmail Türüt’den Ganitada Muhteşem Konser

28 Temmuz 2024 Pazar - 11:43




Ganita Akşamları programına katılan ünlü sanatçı İsmail Türüt, etkinliğe akın eden binlerce vatandaşa coşku dolu anlar yaşattı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların sosyal yaşantısına katkı amacıyla düzenlediği Ganita Akşamları’nın misafiri ünlü sanatçı İsmail Türüt oldu. Binlerce vatandaşın akın ettiği etkinlikte, İsmail Türüt şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Ganita, Türüt’ün enerjik performansıyla yankılanırken, şarkılara eşlik eden vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Ünlü sanatçı İsmail Türüt'ün Trabzon'da olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Ganita Akşamları programımızın bu akşam önemli bir misafiri var. Yöremizin güzel sesli insanı ama bu ses gücüyle beraber hem ülkemize hem de uluslararası alana yayılmış olan İsmail Türüt ile beraberiz. Şehrimize teşrifi için kendisine teşekkür ediyoruz. İsmail Türüt’ü çok seviyoruz. Benim kadar mı bilmiyorum ama fanatik Trabzonsporludur. İsmail Türüt sesiyle, güzel besteleriyle bizi çok etkilemiştir ve hayran bırakmıştır. Aynı zamanda milliyetçi ve vatansever bir sanatçımızdır. Bu topraklar için bizim gibi gözünü kırpmadan şehadeti düşünen bir sanatçıdır. Aynı zamanda ünlü sanatçımız, Filistin’de katliam yapan İsrail’e ‘katil’ diyebilen sanatçıdır. Onun için de ayrıca kıymetlidir. Her sanatçı bunu söyleyemiyor. İnşallah bundan sonra yine burada güzel buluşmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.



“TRABZON BAŞKANINA KAVUŞTU SONUNDA”

Ünlü sanatçı İsmail Türüt, Trabzon'da konuk olduğu süreçte kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Başkan Genç hakkında duygularını dile getiren Türüt, "Ahmet Metin başkanım yakıştın Trabzon’a, Trabzon başkanına kavuştu en sonunda. Açın sonuna kadar kapıları camları, meşhurdur Trabzon’da Ganita akşamları” şeklinde atma türkü söyledi. Türüt, Trabzon'a ve Trabzonspor'a olan bağlılığını da ifade ederek, "Trabzonlu hemşehrilerimi severim, Trabzonsporlu olmaktan da gurur duyarım” diye konuştu. Türüt, Filistin'de yaşanan olaylara da değinerek, "Filistin’de soykırım yapan İsrail’e lanet olsun" dedi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap