SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Trafik ve bir yere yetişme stresi yok'

'Trafik ve bir yere yetişme stresi yok'

06 Haziran 2024 Perşembe - 09:20




Eşi Kerimcan Kamal, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Urla'ya yerleşen Doğa Rutkay, tarlada biber, domates ve nane ektiklerini söylerken, "Çok iyi geldi, huzur oldu" dedi.





Kerimcan Kamal ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Doğa Rutkay, yüzü olduğu marka için Nişantaşı'nda kamera karşısına geçti.

"DOĞAYA DÖNDÜM"

45 yaşındaki oyuncu, "İsmime döndüm, doğaya döndüm yani. Çocuklar ve eşimle kafayı başka yöne çevirmek için doğaya inmeyi tercih ettik. Çok iyi geldi, huzur oldu. Trafik ve bir yere yetişme stresi yok. Eşim trafikte stres yaşayan biriydi, onlar kalmadı. Eşim trafik kurallarına uyan biri, karşısındaki uymayınca sinirleniyor" şeklinde konuştu.


"BİZ BECEREMEYİZ"

Doğa Rutkay, "Organik tarım, ticarete dönüşür mü?" sorusuna, "Öyle şeylerle işimiz olmaz, biz beceremeyiz. Biber, domates ve nane ekiyoruz. Küçük tarlamız var, sebze ve meyve yapıyoruz. Çocuklar toprağa, çevreye ve doğaya saygılı. Onlar bizden daha çok çiftçi" yanıtını verdi.


"EŞİMİN İLK HEDİYELERİNDEN"

Yüzüğüyle dikkat çeken ünlü oyuncu, "Eşimin ilk hediyelerinden biri. Eski bir tasarım. O yüzden bunu takmak istedim" ifadelerini kullandı.

"DARAMA ÇEKNE İNSANA ÖZEL DAVRANMAK GEREKİYOR"

Setteki kavgalar ve tükenmişlik sendromu yaşayan oyuncular hakkında Rutkay, "Bunlar hassas konular. Hiç kimsenin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmamak gerekiyor. Haftanın 6-7 günü çalışıyorlar, kolay değil bunlar. Drama çeken insana bir tık özel davranmak gerekiyor. Herkes 'Güldür Güldür Show' gibi değil, biz her hafta başka şeyi oynuyoruz" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap