SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türk kızı Game of Thrones'da oynayacak mı?

Türk kızı Game of Thrones'da oynayacak mı?

01 Temmuz 2016 Cuma - 18:25




Özge Gürel’in Game of Thrones’da oynayacağı iddia edildi.





Game of Thrones 6. sezona veda ettikten sonra gelecek sezonda dizide neler olacağı konuşuluyor. Dizinin yeni sezonunda Türk oyuncu Özge Gürel'in oynayacağı haberi ise hızla yayıldı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran dizi Game Of Thrones 6. Sezonu ile final yapmasının ardından 10. Bölüm konuşuluyor. İzleyiciyi yine şok eden ve 7. Sezonu heyecanla beklemelerine sebep olan dizi ile ilgili ilginç bir bilgi geldi. Daha önce Sibel Kekilli ve Kıbrıs Türkü Tamer Hassan’ın oynadığı dizide Özge Gürel’in de rol alacağı haberi geldi.

Özge Gürel bu sezon herhangi bir dizide yer almamıştı. Ama bugün ilginç bir haber ile sevdiklerinin karşısına çıktı. Game of Thrones’un başkahramanı Jon Snow'un annesi Lyanna Stark'ın doğum sırasında öldüğü sezon finali sonrasında pek çok internet sitesinde karakterin 7. sezonda flashbackler ile dizide yer alacağı ve Stark'a Türk oyuncu Özge Gürel'in hayat vereceği konuşuldu.

Takipçi sayısı oldukça yüksek olan ünlü ‘9gag’sitesinde Özge Gürel ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve “İşte size Lyanna Stark’ın yerine oynayacak Türk oyuncu Özge Güreli sunuyoruz” diyerek bir foto galeri paylaşıldı.

KİMDİR ÖZGE GÜREL?


Özge Gürel İstanbul’da dünyaya geldi. Kova burcu olan Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında Silivri’de doğdu. Eğitim hayatını Silivri’de geçiren Özge Gürel Beykent Üniversitesi’nde okudu. Beykent Üniversitesi Ticaret bölümünde okuyan Özge Gürel lise yıllarından beri merak ettiği ve sevdiği oyunculuk mesleğine yöneldi. Oyunculuk eğitimi alan Özge Gürel yapım şirketlerinin beğenisini kazanarak kamera karşısına geçti.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Kızım Nerede?’ dizisinde yaşadı. Dizinin Zeynep’ini oynayan Özge Gürel daha sonra döneminin en çok izlenen dizilerinden Muhteşem Yüzyıl’da oynadı. Huzur Sokağı dizisinde de oynadıktan sonra Medcezir dizisinde de kendine yer buldu. Medcezir dizisindeki Ada karakteri ile izleyicinin de dikkatini çeken Özge Gürel adını herkese duyurduğu, çok sevildiği ve büyük bir hayran kitlesine ulaştığı dizisi Kiraz Mevsimi oldu. Özge Gürel Serkan Çayoğlu ile oynadığı Kiraz Mevsimi’nde, Öykü karakterini canlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap