SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türk sevgilisinden bebek bekleyen Halsey'den yeni hamilelik pozu

Türk sevgilisinden bebek bekleyen Halsey'den yeni hamilelik pozu

23 Şubat 2021 Salı - 11:58




ABD'de yaşayan Türk sinemacı Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini bekleyen dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Instagram'da yeni hamilelik pozunu paylaştı.





Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını paylaştı.

26 yaşındaki şarkıcı, Instagram sayfasında plajda çekilen bikinili pozunu yayımladı. Halsey, mesajında; hamile olmanın cinsiyet algısını “eşitlediğini” söyledi.

Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı "Şubat en kısa ay, ancak günler çok uzun sürüyor gibi geliyor. Ama aynı zamanda çok hızlı mı gidiyor? Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip... Hamileliğin bana 'kadınlık' hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi." dedi.

'UMARIM BU DUYGU DEVAM EDER'

Halsey ayrıca, "Vücuduma olan duyarlılığım beni insanlığımın çok farkına vardırdı ve hepsi bu. Olağanüstü bir şey yapıyorum. Ve bu harika. Umarım bu duygu devam eder" ifadelerini kullandı.


ABD'li şarkıcı, "Çok yemek pişiriyorum, her zamankinden daha fazla uyuyorum, çok fazla kitap okuyorum. Ailemi özlüyorum. Ve sizi de... Şimdilik hoşça kalın" diyerek sözlerini noktaladı.



'SÜRPRİZ'

Halsey, geçtiğimiz haftalarda hayranlarını şaşırtan bir haber vererek, hamile olduğunu açıklamıştı. Daha önce DNA testi yaptırdığını ve yüzde 11 Türk çıktığını söyleyen ünlü yıldız, sevgilisi Alev Aydın'dan bebek beklediğini takipçileriyle paylaşmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABd

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap