SON DAKİKA



Haber > Medya > Songül Karlı yeniden ekranlara dönüyor

Songül Karlı yeniden ekranlara dönüyor

16 Mart 2021 Salı - 11:48




Zor günleri geride bırakan Songül Karlı, yeniden ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.





Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştığı fotoğrafları nedeniyle magazin gündeminde çok konuşulan Songül Karlı, yaşadığı zor günleri geride bıraktı. Eski eşi Metin Yüncü tarafından milyonluk dolandırılan Karlı, eski hayatına geri dönmeye çalışıyor.

Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenen Songül Karlı, yeni projesinden bahsetti. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Karlı, şu açıklamayı yaptı:

"Televizyon programı hazırlıyorum. Biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Ekranlara geri döneceğiz inşallah. Ekranlara geri dönmek için mücadele veriyoruz."

Muhabirin "Sanki önünüze taş koyuyorlarmış gibi anladım" demesinin üzerine sözlerine devam eden Karlı, "Herkes herkese taş koyuyor bu sadece benim için geçerli değil. Yapacak bir şey yok. Başıma çok geldi böyle şeyler" ifadesini kullandı.

Kendisini dolandıran eski eşi hakkındaki sorulara cevap vermekten kaçınan şarkıcı "Mahalle kavgasıyla yalan yanlış şeylere cevap vermek istemiyorum" demekle yetindi.
Karlı'nın 'mahalle kavgası' olarak nitelendirdiği iddialar ise eski eşi Metin Yüncü'nün bomba açıklamalarıydı. Geçtiğimiz haftalarda Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, yıllar sonra UçanKuş kanalına bağlanarak sessizliğini bozdu.

Mediha Ersoy, Songül Karlı için şunları anlattı:

"Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler.''

''İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi." 

Mediha Ersoy açıklamasında "Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş" dedi.
917Metin Yüncü'nün eski karısı "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" dedi.
Songül Karlı, Mediha Ersoy'un söz konusu iddialarına, programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan'a mesaj atarak cevap verdi. 
Karlı, Ersoy hakkında "Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap