SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 06.08.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 06.08.2024

06 Ağustos 2024 Salı - 09:03




Olaylar ve Yaşananlar | 06.08.2024





KADEM METE TRABZON’DA TEŞHİSİ KOYDU!

AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştirilen Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısında en dikkat çeken konuşmalardan birini Trabzon Koordinatörü Kadem Mete yaptı. Seçimlerde Trabzon’un Türkiye’deki AK Partili belediyeler arasında birinci olmasının bir başarı olmadığını kaydeden Mete, burada sorumluların şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğini belirtip Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya atofta bulunarak "İl başkanımız doktor ama teşhisi doğru koymazsa tedavi doğru ilerlemez" dedi. Rize İyidere doğumlu AK Parti Muğla Milletvekili Trabzon Koordinatörü Kadem Mete Trabzon’da değişimin adını koydu. Trabzon il başkanı dahil birçok ilçe başkanı kongrede aday bile olamayacak, yola yeni isimlerle devam edilecek.

İKİ ESKİ VEKİL ARTIK KANKA!




AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon eski milletvekili Bahar Ayvazoğlu arasında şu sıralar su sızmıyor. Her iki vekilde dostluk ve barış rüzgarları hakim. Oysa iki vekilin bir zamanlar birbirlerini hedef aldığını bilmeyen yoktur. Geçen hafta sonu Trabzon’da yapılan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Toplantısında birlik gösterisi yapan iki eski vekil kavgalı günleri bir kenara bırakmış anlaşılan. Doğrusunu da yapıyorlar. Bu konu ile ilgili bir kadın AK Partili bize şunu söyledi: “Bahar Hanım ile Ayşe Hanım arasında çok ciddi sert rüzgarlar esti, hasetlik, kıskançlık oldu. Onlar şimdi barıştı, kanka oldu ama onlar için kavga edip taraf olanlar da ortada kaldı.”

SEZGİN BAŞKANA KALSA HEPSİ KAPATILACAK!




Yaklaşık 60 milyon kişinin kullandığı Instagram, BTK’nın aldığı kararla kapatıldı. Yasağa yönelik tepkiler devam ederken, Asal Araştırma Direktörü Adem Belede'den AK Parti'ye kötü haber geldi. Belede'ye göre Instagram’a uygulanan erişim engeli kararı, AK Parti’nin oy oranını etkileyecek. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu da yasağı savunarak “Bir yiğit evlat çıktı, sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Instagramı kapattık. Gerekirse diğerlerini de kapatacağız” şeklinde açıklama yapmıştı.

ŞEHİTLERİMİZİN FOTOĞRAFI ASILMADI!

Türkiye, İran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniye için 1 günlük milli yas ilan etmişti. Türkiye’nin değişik illerinde olduğu gibi Trabzon’da çeşitli etkinliklerle saldırıya ve İsrail’e karşı tepkiler var. Ancak bazen tepkiler bazı tartışmaları da beraberinde getiriyor. Kahramanmaraş Caddesi’nde Ziraat Bankası önünde 3 gündür asılı olan Haniye afişine dikkat çeken vatandaşlar, “Çok merak ediyoruz, bu kamu bankası önünde acaba daha önce şehit olan askerlerimizin ve polislerimizin kocaman afişleri hiç asıldı mı?” diye sordular.




AKLINIZ ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİ?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan CHP'li belediyelerin SGK borçlarının gündeme getirilmesine tepki göstererek, "Peki 20 seneden beri bu belediyeler AK Parti'deyken bunları tahsil etmek neden aklınıza gelmedi? Sizin AK Partili belediyelerinizin yaptığı borçlar bunlar. Yaptığınız bu borçları 20 sene tahsil etmediniz, şimdi belediyeleri kaybedince bunları tahsil etmek aklınıza geldi. Bu son derece samimiyetsiz ve çifte standartçı bir uygulama. AK Partili belediyelerin yaptıkları borçları belediyeler el değiştirince tahsil edecekler. Bu muhalefet partili belediyeleri çalıştırmamak, elini kolunu bağlamak, kilitlemek ve böylece hem muhalefet partilerine, hem de o bölgelerde o partilere oy vermiş olan seçmeni cezalandırmak demek" dedi.




TÜİK BAŞKA HALKIN ENFLASYONU BAŞKA!

Temmuz ayı enflasyon verileri açıklandı. TÜİK enflasyonu yüzde 61,78. Halkın enflasyonu ise yüzde 150. Anlayacağınız Türkiye’de kimsenin enflasyonu kimseyle tutmuyor. Hele ki halkın enflasyonu ile TÜİK enflasyonu arasında resmen uçurum var. Daha komiği, bu durumu TÜİK’in kendisi de itiraf ediyor. TÜİK’in yaptığı son “Tüketici Eğilim Anketi”ne göre halkın algıladığı enflasyon yüzde 96, TÜİK'in resmi enflasyonu yüzde 71.

HABER MERKEZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap