SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Yeni gençlik sırrınız hibrit enerji

Yeni gençlik sırrınız hibrit enerji

24 Nisan 2016 Pazar - 14:00




Gelişen teknolojiyle birlikte yüzdeki kırışıklıklardan ameliyatsız kurtulmak mümkün...





Gelişen teknolojiyle birlikte yüzdeki kırışıklıklardan ameliyatsız kurtulmak mümkün… Hibrit Enerji teknolojisiyle acısız bir şekilde 5 haftada 5 yaş gençleşebilirsiniz. Melez bir enerji sistemi olan yeni nesil bu yöntemde deriye iki farklı enerji türü ile nüfuz ediliyor. Bir hasar olmaksızın yaranın iyileşmesi sürecini başlatan ve böylece ciltte yeni kolajen oluşumu ile yeniden yapılanma sağlayan yöntem vücudun birçok bölgesinde kullanılıyor… Dr. Eylem Acar Kliniği’nin sahibi Dermatolog Dr. Eylem Acar, bu yeni yöntem hakkında bilgi verdi…

İyileşme süresi çok hızlıdır

Bu teknolojiyle ciltteki hyaluronik asit miktarı dolgu uygulaması yapılmadan artıyor, kolajen ve elastin miktarları yükseliyor. Hibrit Enerji deriye micro-pin denilen mikroiğnelerin bulunduğu uygulama başlıkları aracılığıyla aktarılır. Mikroiğneler 0,5 mm uzunluğunda ve 0,1 mm kalınlığında olan mikroiğnelerdir. Şimdiye kadar kullanılan iğneli Radyo Frekans teknolojilerinde cilt altında gönderilen RF uyarımı cilt altında odaklanamayıp, ciltte yüksek hasarlara yol açıyordu. Hibrit Enerji sisteminde iğneler cilde hasar vermeden RF akımı ile ısıtılır. İğneler cilde yaklaştığı sırada uygulama applikatörü vibrasyon yaratır. Sıcak, kısa ve ince mikro iğnelerin cilde girmesi bu vibrasyon ile birlikte akıllıca gerçekleşir. Enerjiyi diğer iğneli sistemlerden farklı olarak “uniform” bir biçimde deriye aktarırlar. Deriye itilmeleri, bastırılmaları gerekmez.

Herhangi bir kanamaya yol açmazlar, acı vermezler. Bu nedenle uygulamadan önce anestezi gerekmez, uygulama sonrasında iyileşme süresi son derece kısadır.

Cilt dostu Hibrit Enerji, 0,5 mm’ lik mikro iğneler Radyo Frekans (termal etki) ile birlikte neokolajenezin gerçekleştiği 50-55 derece sıcaklıkta ciltte derin dermal seviyeye kadar penetre olur, ikinci adımda Galvanik (doğrusal) akım ile deep dermisi hedefleyen elektriksel akım uygulanır. Elektriksel akım dermal dokuda C02 fraksiyonel lazer vb. sistemlerin aksine termal olmayan, soğuk bir uyarım oluşturur. Dermal dokuda pH seviyesi yükselir (alkali olur) ve doğal yara iyileşme süreci başlatılmış olur. Doğal bir dolgu etkisi ilk uygulamanın hemen sonrasında görülür ve hissedilir. En iyi sonucu alabilmek için 5 seans uygulanmalıdır. Uygulamalar ilerledikçe alınan sonuçlar da pekişir.


Hangi sorunlarda etkilidir?

- Alın ve göz çevresi çizgilerinin giderilmesi.

- Ağız çevresi kırışıklık giderme, dudak üstü çizgilerinin giderilmesi.

- Yüzdeki sarkmalara sıkılık, lifting kazandırma.

- Akne izleri.


- Çatlaklar.

- Yanak ve göz altı çöküntülerinde volüm kazandırma.

- Porların küçültülmesi ve sıkılaştırılması.

Doğal dolgu etkisi ile tanışın…

Hibrit Enerji ile yüzün farklı bölgelerinde zamanla oluşan kıvrım, kışıklık ve hacim kaybı giderilebilir. Sahip olduğu teknoloji ile cilt  yapı taşlarının yeniden üretimi sağlanır. Yaşlılık belirtileri olarak görülen birçok sorun doğal dolgu etkisi ile çözülebilir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap