SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti Trabzon'da Saadet'in pankartını kaldırttı

AK Parti Trabzon'da Saadet'in pankartını kaldırttı

05 Haziran 2018 Salı - 12:41




AK Parti ile Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adaylarının aynı binada pankartı vardı fakat AK Partililerin bina sahibine baskı yapması sonucu Saadet’i





HABER: Meryem Akgün

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nın Yomra İlçesinde bir binaya asmış oldukları cumhurbaşkanı adayları Temel Karamollaoğlu’nun pankartı, AK Parti cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın pankartıyla alt alta gelince AK Parti’nin mal sahibine baskısı sonucu indirildi. Pankartın indirildiği yerde bir araya gelen Saadet Partililer adına konuşan birinci sıra milletvekili adayı Cevat Kurt, “Hepimiz bu şehrin evlatları ve kardeşiz. Ama maalesef İktidar Partisi mal sahibine baskı yaparak ve her türlü tehdit unsurunu kullanarak pankartımızın indirilmesine neden oluyor. Bundan sonra bize uyku haram olsun, Trabzon’un dağına, taşına Saadet Partisi pankartı asacağız” dedi.

KİME BATTI?

Üçüncü sıra milletvekili adayı Ümit Çebi ise, “Bir yerden düğmeye basıldı ve Yomra’nın en yetkili siyasilerinin de içinde olduğu bu durum neticesinde mal sahibi anormal baskı ile karşılaştı. İçişleri Bakanının bir söylemi var ‘AK Parti’nin yapmış olduğu güzel hizmetler kime batıyor?’ Bende soruyorum ‘Sayın Cumhurbaşkanımın resminin orada olması bana batmadı ama benim cumhurbaşkanı adayım Temel Karamollaoğlu’nun resminin orada olması kime battı?’ Bu ülkede adaletin ve hukukun olmadığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Mafyavari tavırla bu ülke yönetilemez. Mal sahibine uygulanan zorbalıktan dolayı sorun çıkarmadan pankartımızı indiriyoruz” diye konuştu.

AK Parti ile Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adaylarının aynı binada pankartı vardı fakat AK Partililerin bina sahibine baskı yapması sonucu Saadet’in pankartı indirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap