SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak?

Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak?

29 Mart 2023 Çarşamba - 18:59




AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arife günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi törenini yaparken, milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden iki müjdeyi paylaşalım" dedi. Peki, Arefe günü müjdesi nedir? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek, ne müjde verecek?

AREFE GÜNÜ MÜJDESİ NE, CUMHURBAŞKANI NE DİYECEK?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arife günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi törenini yaparken, milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden iki müjdeyi paylaşalım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap