SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Bunlardan bir şey olmaz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Bunlardan bir şey olmaz''

13 Haziran 2018 Çarşamba - 14:40




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tabzon'da düzenlediği mitingte CHP için "bunlardan bir şey olmaz, bunlar siyaseti rezil ettiler" dedi.





Bugün memleketi Rize'de bir miting gerçekleştirip Ovit Tüneli'nin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncesinde Trabzon'da düzenlenen mitingde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon Meydan Parkı'ndaki mitingde yaptığı konuşması satır başlarıyla şöyle:

"Trabzonlu siyasetçinin hasını iyi bilir. Kim bu ülkeye, memlekete hizmet etmiş, kim lafla kendisini oyalıyor Trabzonlu çok iyi bilir. Bu şehir, Trabzon'u seçimden seçime hatırlayanla, her fırsatta sizinle olup yol yürüyeni de iyi bilir. Biz Trabzon'un karşısına Cumhur İttifakı'yla geliyoruz. Peki onlar kiminle karşınıza geliyor? Yanlarında, arkalarında, önlerinde kimler var. Milletvekili transferinden, seçmen dağıtmaya kadar yapmadık rezillik bırakmadılar. 15 tane milletvekilini bir yere göndermediler mi? Bunlardan bir şey olmaz, bunlar siyaseti rezil ettiler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap