SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en büyük rakibini Abdulkadir Selvi canlı yayında açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en büyük rakibini Abdulkadir Selvi canlı yayında açıkladı!

17 Mart 2022 Perşembe - 15:09




Yakalan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok zorlanacağı rakibi Saray’a yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi canlı yayında bir kez daha açıkladı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan yakınlığıyla da bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi yaklaşan seçimlerde vatandaşın neye göre oy vereceğini ortaya koyarken hükümet kanadına acı gerçeği de söylemiş oldu. Selvi çok konuşulacak analizinde Süleyman Demirel'in "Tencerenin götürmeyeceği iktidar yoktur" sözünü iktidara  hatırlattı

CNNT Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu programda akaryakıt zamlarının son durumunu analiz eden Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en çok zorlayacak rakibin hayat pahalılığı olduğunu bir kez de televizyon ekranlarında kabul etmiş oldu.

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’ye son seçim anketlerine göre ekonomik kaygıların hükümete olan yansımasını sordu.

TENCERENİN GÖTÜREMEYECEĞİ İKTİDAR YOKTUR


Selvi de cevap olarak şu gerçekleri dile getirdi:

Son bir yıldır aşırı fiyat artışları nedeniyle ekonomi siyasette çok belirleyici. Hepimiz Süleyman Demirel’in 'Tencerenin götürmeyeceği iktidar yoktur' sözünü ezberledik artık. Akaryakıt fiyatlarının yanı sıra Kış nedeniyle doğalgaz faturaları bu kadar konuşulmamıştı. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleriyle geçtiğimiz gün yaptığı kahvaltıda orada da konuşulan konu bizim rakibimi muhalefet değil, bizim rakibimiz hayat pahalılığı ve zamlar. Yani iktidarın bence öncellikli sorunu ekonomi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap