SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan ve Bahçeli seçim planında anlaştı: Vatandaşa büyük kumpas var!

Erdoğan ve Bahçeli seçim planında anlaştı: Vatandaşa büyük kumpas var!

02 Haziran 2022 Perşembe - 14:10




Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin önünüzdeki seçimlerde uygulayacakları plan konusunda hemfikir oldukları açıklanırken vatandaşa yine çok büyük bir oyun oynanacağı ortaya çıktı.





Türkiye ekonomisi her geçen gün kötüye giderken bu gerçeği gören vatandaş da AK Parti’den umudunu kesmiş durumda. Bu gerçeğin farkında olan AK Parti ve MHP seçime giderken vatandaşa bir oyun oynamanın yolunu arıyor. Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Seçim takvimi başladığında halk, “Ne olacak bu ekonominin hali” sorusu dışında başka bir soruna boğulmuş olmalı! Fikrinde anlaşmış durumda olduğunu belirti.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN SEÇİM PLANINDA ANLAŞTI

Erdoğan ve Bahçeli’nin vatandaşın en büyük probleminin ekonomi olduğunu ve bu durumun kendilerine çok büyük bir oy kaybı yaşatacağının farkında olduğunu bildiklerini aktaran Balbay geçen seçimlerde vatandaşın önüne serilen “beka sorunu”nun yeniden ısıtıldığını belirtti.

Bu oyunun emarelerinin yaşandığını belirten Balbay “Bunun göstergeleri var. Biri Suriye’ye operasyon! Geçmişte de terörle mücadele için Irak’a, Suriye’ye sınır ötesi operasyonlar yapıldı. Bunda önemli kriter, gizlilik! Öyle ki askerler siyasilere gizli haberi verince sızıyor diye son anda bildirme yolunu seçiyorlardı. Şimdi nerdeyse davul zurna ile duyuruluyor. En yetkili ağızlardan yakında Suriye’ye operasyon yapılacağı demeci geliyor. “ diye konuştu. Suriye’ye yönelik yapılan bu operasyonun ardından iktidarın “Biz memleketin beka sorunu ile uğraşıyoruz. Muhalefetin derdi halkın ekonomik sıkıntılarını suistimal etmek.” Açıklamalarının geleceğini aktaran Balbay bu sefer vatandaşa oynanan bu tehlikeli oyunun AK Parti’yi kurtarmaya yetmeyeceğini öne süren Balbay “Özünde yetmez... Yetmez ama halkın şöyle bir kaygıya evrimle tehlikesi de var: Ya daha kötü olursa?!İşte bu noktada seçmen bugün için öngörülmesi zor bir ikileme sürüklenebilir.” Diye yazdı.

Muhalefetin kumpas karşısında sadece durum saptama yerine halka güven veren açıklamalar yapmasının öneminde değinen Balbay “Örneğin “kaçacaklar” yerine şu daha etkili olmaz mı: Kaçamayacaklar!” şeklinde bir uyarıda bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap