SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'dan uyuşturucu iddiasına yanıt: Bir belge varsa çıkar göster!

Erdoğan'dan uyuşturucu iddiasına yanıt: Bir belge varsa çıkar göster!

12 Kasım 2022 Cumartesi - 14:14




Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "uyuşturucu parasıyla cari açığın kapatıldığı" iddiasına da tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir belge varsa çıkar göster!" dedi.





Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil TOGG ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında, ''İtalya'da üretiliyor diyecek kadar ahlaksızlar'' ifadeleri ile tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun Londra'da yaptığı ''Temiz para getireceğim'' açıklamasını eleştirerek ''Sen kimsin? Buradan getireceğin parayı kime getireceksin? Senin yanında böyle bir para talebinde bulunan birileri mi var?'' ifadeleri ile Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "uyuşturucu parasıyla cari açığın kapatıldığı" iddiasına da tepki gösteren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bir belge varsa çıkar belgeni göster'' sözleri ile tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Varlık Barışı'nın gerekirse bittikten sonra yine uzatılabileceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap