SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti'nin İBB adaylığı için kulisler hareketlendi

İYİ Parti'nin İBB adaylığı için kulisler hareketlendi

12 Aralık 2023 Salı - 16:34




İYİ Parti'nin İBB adaylığı için kulislerde Ali Fatinoğlu'nun da adı konuşuluyor





İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ali Fatinoğlu'nun adının kulislerde konuşulduğu bildirildi. Gazeteci Barış Yarkadaş, konuyla ilgili olarak İYİ Parti içinden aldığı bilgileri paylaşarak, "Ali Fatinoğlu'nun ismi gündemde, ancak henüz netleşmiş bir durum yok çünkü Buğra Kavuncu'nun adaylığı da konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler bu akşam TV100'de ekrana gelen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında masaya yatırıldı. 
Canlı yayın konukları arasında olan TV100 yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ali Fatinoğlu isminin kulislerde konuşulduğunu belirtti.

Ali Fatinoğlu’nun ismi gündemde

CHP Eski Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş "Ali Fatinoğlu’nu Meral Akşener Ankara’ya davet etmiş ve görüşmüşler ve İYİ Parti kulislerinde konuşulanlara göre Ali Fatinoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı da gündemde. Bu iddia üzerine İYİ Parti’den önemli isimleri arayıp sordum ‘Evet, Ali Fatinoğlu’nun ismi gündem de ama henüz netleşmiş bir şey yok çünkü Buğra Kavuncu’nun da adaylığı konuşuluyor’ dediler." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap