SON DAKİKA



Haber > Spor > 12 Dev Adam'dan kötü prova

12 Dev Adam'dan kötü prova

04 Temmuz 2024 Perşembe - 09:33




A Milli Erkek Basketbol Takımımız, hazırlık maçında deplasmanda Fransa ile karşılaştı. Ay-yıldızlı ekip, rakibine 96-46 mağlup oldu.





A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda Fransa ile karşı karşıya geldi.
Milli takımımızda kamp döneminde kadroda bulunmayan Alperen Şengün, Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Onuralp Bitim, Ömer Yurtsevem ve Şehmus Hazer gibi isimler forma giymedi.

Fransa Milli Takımı ise olimpiyatlar öncesi Victor Wembanyama, Rudy Gobert, De Colo ve Mathias Lessort gibi yıldızlarıyla parkeye çıktı.
Fransızlar maça sert savunmayla başladı. Pota altında da Gobert ve Wembanyama ile etkili olan ev sahibi ekip, ilk periyodu 26-14 üstün kapattı.

Milli takımımızın top kayıpları ikinci çeyrekte de devam etti. Topu iyi paylaşan Fransa, soyunma odasına 50-28 önde gitti.

İkinci yarıda farkı daha da açan Fransızlar, parkeden 96-46'lık galibiyetle ayrıldı.

Milli takımımız, yaz dönemi çalışmalarını Belgrad’da noktalayacak. Ay-yıldızlılar, hazırlık turnuvasında 6 Temmuz’da Hollanda, 7 Temmuz’da ise Sırbistan ile karşılaşacak.




TRTSPOR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap